Ravnopravnost spolova u radnom okruženju - Nava IT
17095
post-template-default,single,single-post,postid-17095,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Ravnopravnost spolova u radnom okruženju

Ravnopravnost spolova, Europska unija

Ravnopravnost spolova u radnom okruženju

Pozivamo vas na sudjelovanje u on – line predavanju “Ravnopravnost spolova u radnom okruženju” koje će se održati 31. kolovoza 2020. u 11:00 sati putem Zoom aplikacije. Predavanje je namjenjeno poslodavkama – cima, zaposlenicama – ima, voditeljicama – ma organizacijskih jedinica i timova, osobama na upravljačkim pozicijama kao i svima ostalima zainteresiranima za promicanje ravnopravnosti spolova u poslovnom svijetu. 

Sudjelovanjem na predavanju saznat ćete:

– što sve uključuju pojmovi spolna/rodna ravnopravnost i nediskriminacija?

– kako osigurati uvjete za osiguravanje spolne/rodne ravnopravnosti na radnom mjestu?

– što možete učiniti ako ste izloženi spolnoj/rodnoj diskriminaciji na radnom mjestu?

– koji su primjeri dobre prakse u promicanju spolne/rodne ravnopravnosti u RH?

– zašto je ravnopravnost bolja za sve?

– i još mnogo zanimljivih informacija…

Predavanje će održati Josipa Kokorić Tomašević, dipl.theol., NLP master, izvršna direktorica Lige za prevenciju ovisnosti (https://liga.hr/) .

Predavanje se održava kao završna aktivnost projekta “Projekt povećanja konkurentnosti certifikacijom” koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ravnopravnost spolova

Ravnopravnost spolova EU fondovi

Dodatne informacije o Projektu povećanja konkurentnosti certificiranjem nalaze se na: https://nava.hr/projekt-povecanja-konkurentnosti-certificiranjem/Skip to content