Savjetovanje - poboljšanje poslovnih procesa i optimizacija poslovanja
16713
page-template-default,page,page-id-16713,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Savjetovanje

Iza svake uspješne promjene stoji pomno planiranje pojedinačnih koraka te međusobno savjetovanje kako bi ti koraci trebali izgledati u svrhu pronalaska najboljeg rješenja. Za uspješno unaprjeđenje poslovnih procesa te ostvarenje informatizacije poslovanja potrebno je poznavati i dokumentirati procese unutar poduzeća kako bi se točno znalo koje sve zadaće novi sustav mora izvršavati. To se najlakše može prikazati pomoću as-is i to-be stanja, koji nam govore o trenutnim poslovnim procesima koji se odvijaju u poslovanju i kako bi ti procesi trebali izgledati u budućnosti nakon implementiranih promjena. 

Kroz naše iskustvo u poslovnom savjetovanju, snimanju i redizajnu poslovnih procesa, Nava vam može pomoći u poboljšanju poslovnih procesa i optimizaciji vašeg poslovanja. Bilježimo trenutno stanje vaših poslovnih procesa, vršimo analizu iz dobivenih uvida i identificiramo moguća poboljšanja te nakon zaključivanja dokumentacije implementiramo najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Skip to content