O nama - Nava IT
16739
page-template-default,page,page-id-16739,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

O nama

Nava IT djeluje od 2004 godine s ciljem pružanja informatičkih rješenja u svakodnevnom poslovanju. U svojim počecima djelovanja Nava je sudjelovala u projektima informatizacije manjih i srednjih poduzeća u Dalmaciji, među kojima su Ameropa Žitni Terminal, Hrvatski operator prijenosnog sustava (HOPS), Monter-projekt, Vodovod Zadar i Hrvatski Hidrografski Institut. 

 

Od samog osnutka glavni cilj poduzeća je pružanje kvalitetne usluge korisnicima uz fokus na pronalaženje optimalnog rješenja za svaki poslovni problem. S više od 15 godina iskustva u odabiru, razvoju i implementaciji poslovnih informacijskih sustava, Nava IT je ostvarila uspješnu suradnju i partnerstvo s poduzećima diljem Hrvatske, među kojima su IPC Čakovec, Recronet Zagreb, Pemata i 4App Solution.

 

Naše glavne djelatnosti su: savjetovanje pri implementaciji informatičkih rješenja u poslovanje, izrada elaborata kao temelja za javnu nabavu i projektne prijave za EU sredstva, pomoć korisnicima pri korištenju vlastitih programskih rješenja, isporuku gotovih programskih rješenja Microsoft Dynamics NAV i Odoo, integracija s ostalim poslovnim sustavima te povezivanje poslovnih sustava sa sustavima za industrijsku automatizaciju. 

 

Naši glavni ciljevi su sustavno praćenje i primjena najnovijih tehnologija u svakodnevnom poslovanju, te održivi razvoj i konkurentnost na tržištu.


 

Skip to content