Naša web rješenja - Nava IT
16710
page-template-default,page,page-id-16710,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Naša web rješenja

Nava IT je specijalizirana u izradi vlastitih poslovnih rješenja koja su prilagođena individualnim potrebama korisnika. Dugogodišnja prisutnost na tržištu i iskustvo prikupljeno sudjelovanjem u projektima izrade i implementacije vlastitih poslovnih rješenja su samo neki od razloga zašto smo pravi odabir za vaše poslovanje. Razvijamo web rješenja zasnovana na najnovijim tehnologijama prilagođena specifičnim potrebama ili integrirana u postojeći sustav klijenta. Neka od naših vlastitih poslovnih rješenja bazirana na novim tehnologijama su:

 

  • Aplikacija za prikaz 3D polja točaka 
  • Sustav za objavu i pretragu oglasa
  • Sustav automatizacije rada call centra za prodaju oglasa
  • Web trgovina
  • Sustav za vođenje pisarnice i pismohrane u državnim ustanovama
  • Sustav za upravljanje imovinom (asset management)

 

Osim same izrade, bavimo se i održavanjem izgrađenih sustava te njihovom nadogradnjom kako se mijenja okruženje kroz vrijeme. Kako bi pružili najbolje rješenje za poslovanje, usko surađujemo sa našim klijentima od početnog snimanja stanja i dokumentiranja procesa do održavanja sustava nakon implementacije rješenja.

Neka od naših web rješenju su:

Assets manager

Asset Manager, razvijen na .NET CORE / Angular arhitekturi, stvoren je za klijente koji rade s imovinom i opremom koja se nalazi na više različitih lokacija na određenom prostoru. Ovo programsko rješenje pomaže u praćenju i nadziranju klijentske opreme koja se nalazi na različitim lokacijama, te im daje jasan uvid u ono što se događa s njihovom imovinom, među kojima su i informacije o tome tko je zadužen za tu imovinu, u kakvom je stanju, njihova starost te točne koordinate na kojima se ta imovina nalazi.

Rješenje je integrirano s postojećim računovodstvenim i nadzornim sustavima kako bi korisnicima pružilo jednostavan i sveobuhvatan pregled na desktop i mobilnim platformama.

Aplikacija ima 3D preglednik za prikaz objekata u njihovom okruženju. Temeljeno na Potree, open-source platformi koja koristi metodu mjerenja pomoću oblaka točaka, koja omogućuje pregled i napredna mjerenja objekata pomoću njihovih 3D modela. Preglednik je neprimjetno integriran sa korisnikovim informacijskim sustavom koji omogućuje pristup svim relevantnim informacijama o imovini, uključujući i njezin 3D model.

Classifields Manager

Razvijen na PHP Phalcon 3.0 okviru za reklamne agencije, ovo rješenje podržava klijenta u svim kanalima prikupljanja oglasa: web portal, tjedno tiskano izdanje i centar za korisnike. Upravitelj je višejezični i podržava više pod-domena te samostalne web portale integrirane u jednu službu za korisnike, kao i objavljivanje i sustav fakturiranja. To omogućava korisniku da stvori ekosustav naizgled neovisnih portala oglasa / trgovina koji se upravljaju s jednog mjesta.

Web modul služi kao klasični portal s svim naprednim opcijama za korisnika: kategorizaciju oglasa, pretraživanje, filtriranje, objavljivanje, kupnju, novčanik, podršku za online plaćanje, upravljanje profilima te ostale funkcionalnosti.

Modul za stolno izdavaštvo generira XML datoteke na temelju predložaka za uvoz u Adobe InDesign. Modul se lako može prilagoditi bilo kojem standardu za razmjenu podataka kako bi podržao druge DTP alate.

Modul za korisničku uslugu pruža sveobuhvatan pregled svih interakcija s klijentom, što omogućuje operateru da jednostavno odabere prave oglase s različitim mogućnostima plasmana, objavljivanjem u webu ili tiskanoj verziji, različitim opcijama oglasne aktivnosti, cijene, popuste te ostalo. Korisničko sučelje je posebno optimizirano za brzinu odziva, tako da operater, dok je na telefonu s klijentom, ima jednostavan, ali detaljan pregled svih dostupnih opcija.

Skip to content