Informacijska rješenja Nava - Što je ERP i kako ga koristiti?
16057
page-template-default,page,page-id-16057,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Što je ERP i kako ga koristiti?

ERP SUSTAVI

Enterprise Resource Planning

ERP (engl. Enterprise Resource Planning) je poslovni softver koji podržava odvijanje različitih operativnih procesa poduzeća u poslovnim područjima nabave, skladištenja, proizvodnje, prodaje, kvalitete, održavanja, financija, računovodstva i kontrolinga. ERP sustav je integrirano rješenje koje omogućava tvrtkama i pojedincima da kroz jednu aplikaciju vode računa o svim resursima tvrtke, među kojima spadaju:

  • zalihe
  • potraživanja
  • ljudski resursi
  • proizvodnja

Glavni cilj ERP sustava je poboljšati učinkovitost (a time i profitabilnost) vašeg poslovanja kroz poboljšanje načina na koji se troše resursi tvrtke, bez obzira na to jesu li ti resursi vrijeme, novac, osoblje ili nešto drugo. Mnoge tvrtke imaju zasebne programe za proizvodnju, knjigovodstvo, skladište, nabavu, no uvođenjem ERP sustava svi odjeli se integriraju i objedinjuju u jedan informacijski sustav. 

ERP (Enterprise Resource Planning) I VI

Ukoliko ste se kroz svoje poslovanje suočili sa nekim od navedenih problema, ERP  je pravo rješenje za vas. Sa dugogodišnjim iskustvom u izradi i implementaciji ERP sustava, Nava IT vam omogućuje pronalazak pravog poslovnog rješenja za vaše potrebe. Od utvrđivanja vašeg trenutnog stanja i dokumentiranja poslovnih procesa u poduzeću, njihovog reinženjeringa i optimizacije do izgradnje i primjene gotovih informatičkih rješenja, s vama smo kroz cijeli proces implementacije. Naša primjena ERP-a u vašem poslovanju će vam omogućiti da smanjite režijske troškove tako što ćete imati pristup svim informacijama pomoću jednog sustava, pojednostavite i standardizirate sustave poduzeća, donesete točne i pravovremene odluke koje će vam osigurati kompetitivnu prednost na tržištu, povećati raspoloživost i kvalitetu podataka kojim raspolažete te mnoge druge pogodnosti. Ukoliko smatrate da je ERP pravo rješenje za vaše poslovanje, kontaktirajte nas za daljnje informacije i suradnju.

Skip to content