Nava IT surađuje s poduzećem Dalmacija Klima! - Nava IT
17066
post-template-default,single,single-post,postid-17066,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Nava IT surađuje s Dalmacija Klima!

Nava IT surađuje s Dalmacija Klima!

Dalmacija Klima je hrvatska firma širokog raspona ponude sustava grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije. Svoje poslovanje odlučili su unaprijediti uvođenjem alata za olakšano praćenje poslovanja uz pomoć poduzeća Nava IT.

Dalmacija Klima je splitska firma koja proizvodi uređaje za rashlađivanje, isušivanje i izmjenu zraka. Uz šaroliku sliku proizvoda koje nude, obavljaju usluge analize postojećeg stanja i odabira modela rješenja, treninga osoblja i tehničke podrške.

Dalmacija Klima je izabrala Navu kao implementatora informacijskog sustava u svoj rad. U razgovorima tima iz Nava IT s Dalmacija Klima doznajemo s kojim poteškoćama se tvrtka suočava. Upoznajemo se s njihovom firmom, te kako trenutno vode posao. Saznajemo koje su im želje i kako žele voditi poslovanje ubuduće.

Cilj je razviti aplikaciju koja će odgovarati zahtjevima posla koji se obavlja u spomenutom poduzeću. To je dugotrajan proces prilagođavanja software-skog rješenja specifičnom obliku poslovanja koji obavlja firma. Aplikacija će olakšati pristup podacima skupljajući ih na jedno mjesto, i tako ubrzati brojne procese unutar firme.

Očekujemo ugodno radno iskustvo i zadovoljstvo suradnjom oba tima. Do kraja projekta otvorenom komunikacijom, te strpljenjem i razumijevanjem stvorit ćemo aplikaciju krojenu specifično za rad ovog poduzeća.Skip to content