Nava IT i poduzeće Cestar surađuju u implementaciji ERP-a! - Nava IT
17048
post-template-default,single,single-post,postid-17048,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Nava IT i Cestar surađuju!

poduzeće Cestar

Nava IT i Cestar surađuju!

Cestar d.o.o. je jedna od najpoznatijih građevinskih firmi na našem području. Potreban im je alat koji će im olakšati praćenje svakodnevnih radnih aktivnosti.

Cestar je vodeća firma koja je započela sa radom prije više od pola stoljeća. Za vrijeme svoga poslovanja je sudjelovala u izgradnji brojnih prometnica, kao i objekata niže gradnje. Neki od projekata firme su: izgradnja ulice dr. Franje Tuđmana i mosta preko rijeke Jadro u Solinu, rekonstrukcija – uređenje Vranjičke rive, rekonstrukcija i izgradnja državne ceste D-8 kroz Kaštela, te komunalno uređenje Matejuške u Splitu. Uz povećanje opsega posla, rastao je i broj zaposlenih koji danas uključuje preko 200 članova osoblja. Takav rast traži drukčiji pristup praćenju poslovanja i komunikaciji zaposlenika unutar firme.

Nava je odabrana kao implementator novog informacijskog sustava. Kroz sastanke s vodećim osobama odjela upravo dobivamo uvid u način obavljanja poslova unutar tvrtke, čime ćemo moći razviti aplikaciju koja je prilagođena njihovom poslovnom modelu.

Sljedeći korak je razvoj aplikacije koja će olakšati svakodnevno obavljanje posla u tvrtki Cestar. Cilj je osposobiti aplikaciju koja će omogućiti prikupljanje i pristup brojnim podacima koji imaju važnost u tvrtki na jednom mjestu. Takvim pristupom će se olakšati svakodnevna komunikacija unutar firme, ali i ubrzati brojni procesi poslovanja. Samo neki od njih su nabava, komercijala, skladištenje.

Uz predanost oba tima, nesmetanu komunikaciju i dobru poslovnu praksu, stvorit ćemo plodonosnu poslovnu suradnju. Sigurni smo da će obe firme biti zadovoljne sveukupnom komunikacijom i uslugom.Skip to content