Nava IT surađuje s poduzećem Barun cars! - Barun Cars
17031
post-template-default,single,single-post,postid-17031,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Barun Cars

barun cars

Barun Cars

Nava je poslovala s Barun Cars! Barun Cars je hrvatska tvrtka koja je bavi prodajom rabljenih vozila. Tražili su program koji bi im olakšao praćenje financija povezanih s vozilima.

Barun Cars je hrvatska tvrtka čija je glavna djelatnost prodaja rabljenih motornih vozila, iz Hrvatske ili Europe. U svoje usluge još ubrajaju leasing, otkup vozila, te opcije zamjene vlastitog vozila za njihovo. Nude usluge osiguranja, prijevoza i održavanja vozila. U svojem petogodišnjem poslovanju okupili su tim od sedmero zaposlenika i prodali su preko 1000 vozila. 

Tvrtki je nemogućnost objedinjavanja financijskih troškova i robno materijalnog poslovanja stvarala poteškoće. Nava je u radu s Barun Cars prilagodila programsko rješenje Odoo u svrhu rješavanja navedenih poteškoća. Time im je omogućila pregled potpune financijske slike svakog vozila. Praćenjem financijskih stavki vozila, kao što su troškovi nabave i troškovi rada na vozilu, te prodajne cijene, tvrtka ima uvid u stvarni profit koji je ostvarila sa svakom prodajom.

Prema potrebama klijenta, prilagodili su rješenje skladišnog poslovanja u svrhu omogućavanja uvida u vrijeme provedeno od nabave vozila do njegove prodaje. Time tvrtka ima uvid u vrijeme koje je potrebno za rad na svakom vozilu, uključujući potencijalno razdoblje u kojem ono stoji na lageru.

 

 Zadovoljni smo implementacijom, postignuti ciljevi koje smo zacrtali prilikom dogovora o implementaciji. Od programa smo dobili točno ono što smo tražili!

Tamara Mlinarević

Za više informacija posjetite i naš LinkedIn profil!Skip to content