NAVA se certificirala za ISO 20000 i ostvarila svoj cilj! - Nava IT
17301
post-template-default,single,single-post,postid-17301,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

NAVA se certificirala za ISO 20000 i ostvarila svoj cilj!

ISO 20000 logo

NAVA se certificirala za ISO 20000 i ostvarila svoj cilj!

Projekt ISO 20000 je sufinancirala Europska unija.

Nava je završila postupak prilagodbe za ISO 20000: Informacijska tehnologija – Upravljanje uslugama. Ovim standardom utvrđuju se zahtjevi za pružatelja usluga prilikom planiranja, održavanja i poboljšavanja sustava upravljanja uslugama. Sve rečeno je u svrhu što boljeg ispunjenja dogovorenih zahtjeva klijenata.


PROJEKT “POVEĆANJE KONKURENTNOSTI CERTIFICIRANJEM”

Poduzeće Informacijska rješenja Nava d.o.o. očito je dokazalo da je sposobno zadovoljiti zahtjeve standarda potrebnih da je se prepozna kao preferiranog partnera u očima svojih klijenata. U tom smjeru prošli smo postupak certificiranja trećeg ISO standarda pod nazivom: ISO 20000 Informacijska tehnologija -Upravljanje uslugama. Ovaj postupak dovodi nas do završetka i postizanja cilja da budemo ”u potpunosti pokriveni”. To znači da, NAVA d.o.o. trenutno posluje pod ISO 9001, ISO 27001 i ISO 20000 što dokazuje da je kvaliteta naših sustava upravljanja postavljena na ispravan način, da nudimo naprednu razinu informacijske sigurnosti i na kraju, da smo ustrojeni na način da pružamo prvoklasnu uslugu našim kupcima i ispunjavamo dogovorene zahtjeve.

Poduzeće Nava d.o.o. uspješno je iskoristilo mogućnost sufinanciranja na svom putu certificiranja i to posredstvom projekta “Provećanje konkurentnosti certificiranjem” koda KK.03.2.1.14.0283.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost poduzeća INFORMACIJSKA RJEŠENJA NAVA za savjetovanje, d.o.o.

Za više informacija o projektima: www.strukturnifondovi.hr

Tags:


Skip to content