NAVA JE POSTALA SLUŽBENI ODOOV LEARNING PARTNER - Nava IT
Uzbuđeni smo što vam možemo predstaviti da smo ove godine u ožujku postali službeni Odoovi Learning Partneri.
16023
post-template-default,single,single-post,postid-16023,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

NAVA JE POSTALA SLUŽBENI ODOOV LEARNING PARTNER

NAVA JE POSTALA SLUŽBENI ODOOV LEARNING PARTNER

Donosimo Vam izvrsnu vijest! Nava je postala službeni Odoov Learning Partner!

Nakon višegodišnjeg prisustva na lokalnom tržištu i iskustva naših djelatnika s različitim ERP sustavima, zaključili smo da je segment srednje velikih poduzeća pokriven kvalitetnom ponudom, ali za manja poduzeća nedostaju kvalitetna rješenja koja su im prilagođena cijenom i mogućnostima. 

Programski paket Odoo potpuno prilagođen različitim veličinama poduzeća, od onih s nekoliko djelatnika do više stotina zaposlenih. Odoo je softver otvorenog koda (open-source) koji postoji na tržištu više od desetljeća, ima zajednicu  developera koja broji više od 20.000 ljudi, lokaliziran je za više od 120 država te redovito prati najnovije trendove učestalim izdavanjima novih verzija. 

Odoo je tvrtka sa sjedištem u Briselu i globalnom mrežom od preko 700 službenih partnera i integratora. Odoo je kroz svoje postojanje dobio nekoliko prestižnih nagrada, te se spominje u časopisima poput Datamationa i Forbesa.

Nava IT je postala learning partner Odooa u svrhu pružanja boljih i kvalitetnijih rješenja u kraćem vremenu koja su prilagođena vašem poslovanju. Nava već ima razvijene module koji Odoo usklađuju s hrvatskim zakonodavstvom, računovodstvenom i poslovnom praksom. Cijela aplikacija i svi izvještaji su u potpunosti prevedeni na hrvatski jezik. Ukoliko Vaše poduzeće ima urede u inozemstvu, i oni mogu pristupati istoj aplikaciji uz korištenje vlastitog jezika i pisma.

Oduševljeni smo partnerstvom s Odoom, smatramo da smo dobar fit za lokalno tržište kojemu nedostaje kvalitetnih programskih rješenja za najmanja poduzeća. Uvjereni smo da je ovo početak duge i uspješne suradnje te da ćemo u kratkom roku s Odoom prijeći na višu razinu partnerstva.

Igor Nazor

Više informacija o našem novom partneru pronađite na www.odoo.com.

Tags:
,