IPSUM D.O.O. - Nava IT
15787
post-template-default,single,single-post,postid-15787,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

IPSUM D.O.O.

IPSUM D.O.O.

ERP za upravljanje građevinskim projektima

Ipsum je građevinsko poduzeće sa sjedištem u Dubrovniku i pogonom u Metkoviću koje se pretežno bavi niskogradnjom. Glavni klijenti su komunalna poduzeća na jugu Hrvatske. Kako se poslovanje širi i kako firma istovremeno radi na nekoliko gradilišta, upravi je postalo sve teže pratiti relevantne ekonomske učinke (primjerive, utrošak materijala na gradilištima i pojedinačna učinkovitost djelatnika) o kojima ovisi uspješnost poslovanja. 

Uz pomoć sufinanciranja EU-a u cjelokupno poslovanje poduzeća je implementiran jedinstveni informacijski sustav Odoo, za koji smo izradili poseban programski modul prilagođen potrebama građevinskog poduzeća. Sustavu Odoo se pristupa pomoću web preglednika, što značajno olakšava posao na gradilištima i ostalim dislociranim pogonima jer je za korištenje sustava dovoljan pristup internetu. Sustav omogućuje kvalitetno izvještavanje o trenutnom stanju na gradilištu, (realizacija plana građenja, troškovi nabave, angažman djelatnika), kao i kvalitetno predviđanje i upravljanjem tijekom novca (cash-flow).

Nava je izradila kvalitetno rješenje koje nam u velikoj mjeri olakšava praćenje, smanjuje administraciju kod građevinskih projekata, a upravi brzo i jednostavno daje širu sliku poslovanja. 

Jure Gašpardi, direktor