ELMAR-EL - Nava IT
16640
post-template-default,single,single-post,postid-16640,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

ELMAR-EL

ELMAR-EL

Specijalizirano rješenje za automatizaciju proizvodnog procesa

ELMAR-EL dizajnira, projektira i proizvodi elektronička rješenja za automatizaciju sustava centralnih grijanja, potrebe telekom industrije, upravljanje dizalima i platformama za vertikalni transport tereta, kao i rješenja za inteligentno upravljanje sustavima rasvjete.

Klijenti Elmara su respektabilne telekomunikacijske tvrtke i proizvođači originalnih komponenti (OEM) poput HT, Centrometal, Novalis, Borel, Ericsson i BiH Telecom. Proizvodi su rezultat vlastitih iskustva i znanja u dizajnu hardvera i softvera. Budući da nije imao razvijen informacijski sustav praćenja poslovnih procesa, neke od poteškoća s kojim se ELMAR-EL suočavao su vezane za neažurne informacije o proizvodima u trenutnoj produkciji, nemogućnost praćenja komponenti koje su ugrađene u proizvod, greške u fazi testiranja, nemogućnost održavanja razine servisne podrške, otežano planiranje nabave komponenti i isporuke robe te nemogućnost analize nastanka grešaka u proizvodnji i provođenja korektivnih radnji.

Za klijenta smo izradili specijalizirano programsko rješenje koje je omogućilo praćenje procesa proizvodnje evidentiranjem proizvodnje u svim fazama, izvještavanje o trenutnom stanju proizvoda na skladištu po fazama, brz uvid u informacije o pojedinom proizvodu te analizu nastanka grešaka praćenjem sljedivosti (praćenja proizvoda i komponenti po serijskim brojevima). Ovo je korisniku uvelike olakšalo snalaženje u cjelokupnom proizvodnom procesu, kao i praćenje stanja i promjena.